Forskningsaktuelt

Aktuelle saker

Arrangementer

• 1296361_jan-eric-gustafsson-lite Jan-Eric Gustafsson blir æresdoktor 31. aug. 2017 14:00

Tidligere leder av CEMO, professor Jan-Eric Gustafsson, blir æresdoktor ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet. Æresdoktorforelesningen avholdes 31. august.

• Disputas: Cand.polit. Inga Staal Jenset 18. sep. 2017 12:15

Cand.polit. Inga Staal Jenset vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.

Mandag 18. september 2017

Avhandlingens tittel er:

Practice-Based Teacher Education Coursework: An Examination of the Extent and Characteristics of How Teacher Education Coursework Is Grounded in Practice Across Six Teacher Education Programs in Finland, Norway and California, US.

• Disputas: Cand.polit. Hilde Christine Hofslundsengen 27. sep. 2017 12:15

Cand.polit. Hilde Christine Hofslundsengen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.

Onsdag 27. september 2017

Avhandlingens tittel er:

Betydningen av barns oppdagende skriving i barnehagen. En kvasi-eksperimentell intervensjonsstudie.

• Multilingualism and Education: Interdisciplinary and International Perspectives 7. mai 2018 00:00

This symposium will bring together researchers and education practitioners who are interested in multilingualism and education in Norway and beyond. Call for participation!