print logo

Disputas: Cand.scient. Maria Vetleseter Bøe

Maria Vetleseter Bøe vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.

torsdag 19. april 2012.

Avhandlingens tittel er:

What's in it for me? Norwegian students' choices of post-compulsory science in an expectancy-value perspective.

Tid og sted for prøveforelesning

Prøveforelesning over oppgitt emne for graden ph.d.:

Tittel: Getting more girls to study physical sciences - an achievable aspiration or a failed project... or is it just the girls?

Tid: Torsdag 19. april 2012, klokken 10.15 - 11.00

Sted: Auditorium 1, Helga Engs hus, Blindern, Universitetet i Oslo.

Bedømmelseskomité

• Professor Jonathan Osborne, School of Education, Stanford University, USA (1. opponent).
  • Associate professor Robert Evans, Department of Science Education, University of Copenhagen (2. opponent).
  • 3. medlem av komitéen og komitéens koordintaor: .Førsteamanuensis Sonja Mork, Naturfagsenteret, Universitetet i Oslo.

Disputasen vil bli ledet av settedekan, førstelektor Torgeir Onstad, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo.

Veiledere

• Professor Svein Sjøberg, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Universitetet i Oslo, avdelingsdirektør ved Norges forskningsråd, Camilla Schreiner og forsker Rolf Vegard Olsen, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Universitetet i Oslo..
  • For sammendrag: les her:
Publisert 12. mar. 2012 12:46 - Sist endret 10. apr. 2012 10:16