Disputas: Cand.polit. Katrine Nesje

Cand.polit. Katrine Nesje vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.

torsdag 15. februar 2018

Avhandlingens tittel er:

Motivation and profesional Identity in a context of multiple career choices.

Tid og sted for prøveforelesning:

Tittel:

Tid: Torsdag 15. februar 2018, kl. 10.15-11.00.

Sted: Helga Engs hus,  Blindern.

Bedømmelseskomité

• Professor emeritus Sven-Erik Hansén, Fakulteten för Pedagogik og Välfärdsstudier, Åbo Akademi, Finland  (1. opponent)
  • Professor Kåre Heggen, Avdeling for samfunnsfag og historie, Høgskulen i Volda  (2. opponent)

Tredje medlem av bedømmelseskomiteen og komiteens koordinator er professor Sylvi Hovdenakk, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo.

Disputasens leder

• Oppgis senere

Veiledere

• Førsteamanuensis Dijana Tiplic, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo.
  • Førsteamanuensis Christian Brandmo, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo

Information in English kommer

Publisert 20. des. 2017 17:17 - Sist endret 16. jan. 2018 15:27