Forskningsarrangementer

Kommende arrangementer

Tid og sted: 2. mars 2017 08:30 - 10:00, Klubben på Georg Sverdrups Hus

Institutt for lærerutdanning og skoleforskning inviterer til et frokostmøte for ansatte på Det utdanningsvitenskapelige fakultet og andre interesserte i forbindelse med lanseringen av en ny SIG (Spesiell Interesse Gruppe) på tvers av andre forskergrupper (på UV) om forskning i forbindelse med utdanning for bærekraftig utvikling.

Tid og sted: 7. mars 2017 10:00 - 15:30, University of Oslo, Niels Henrik Abel House, room 107

Working with video data within humanities and social sciences: Notification form, privacy, storing and recording data, and ethical challenges.

Workshop for: Researchers working with audio and video for use within research and teaching. Technical support staff within the same area.

Tid og sted: 4. okt. 2017 12:00 - 15:30, Georg Sverdrups hus, auditorium 2

4. oktober feirer vi 10 års jubileum med seminar og jubileumsnummer