Aktuelle saker

• utdanningsledelse-studiebarom-colourbox7990135%281%29 Utdanningsledelse skårer høyt for tredje år på rad 16. feb. 2017 15:14

Studentene ved masterprogrammet i utdanningsledelse er fornøyd med studieprogrammet sitt, viser Studiebarometeret. Spesielt gir studentene høy skår for tilbakemeldingene de får i løpet av studiet.

• dscf2433 ILS vokser 25. jan. 2017 14:41

– Med et like høyt antall tilsettinger som i toppåret 2015 bidrar også 2016 til en historisk styrking av virksomheten ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, sier instituttleder Rita Hvistendahl.

Arrangementer

• Frokostmøte om forskning på utdanning for bærekraftig utvikling 2. mars 2017 08:30

Institutt for lærerutdanning og skoleforskning inviterer til et frokostmøte for ansatte på Det utdanningsvitenskapelige fakultet og andre interesserte i forbindelse med lanseringen av en ny SIG (Spesiell Interesse Gruppe) på tvers av andre forskergrupper (på UV) om forskning i forbindelse med utdanning for bærekraftig utvikling.

• National eVIR Workshop: Working with video data within humanities and social sciences 7. mars 2017 10:00

Working with video data within humanities and social sciences: Notification form, privacy, storing and recording data, and ethical challenges.

Workshop for: Researchers working with audio and video for use within research and teaching. Technical support staff within the same area.

• adno_ny Acta Didactica Norge 10 år 4. okt. 2017 12:00

4. oktober feirer vi 10 års jubileum med seminar og jubileumsnummer