2017

Studiestart skaper grunnlag for gode relasjoner. Her er studentene samlet. Foran f.h.: Karoline Oen, Vidar Skogvoll, Nora Uggerud, Oda Emilie Nilseng, Mona Øygarden Aasnes, Marie Eide Lien og Celine Eriksen. Bakre rekke f.v.: Peter Berg, Marius Mordal Bakke, Sondre Sandberg, Erlend Gurvin, Simon Gundegjerde og Espen Braastad. Foto: Vidar Skogvoll/ ILS.
Publisert 30. aug. 2017 14:52

Denne måneden starter 13 ferske studenter som lærere i Osloskolen. I sitt første arbeidsår gjennomfører de også praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning.

Helga Eng-bygget med mange studenter samlet i fint vær.
Publisert 17. aug. 2017 10:35

Denne uka ønskes godt over 500 nye lærerstudenter velkommen med faglige og sosiale aktiviteter ved Universitetet i Oslo.

Merethe Frøyland og Doris Jorde jublar over gode søkjartal. Biletet er teke under avslutninga for Jorde ved Naturfagsenteret i 2015. Foto: Yngve Vogt, Apollon/UiO.
Publisert 15. mai 2017 08:39

Vidareutdanningstilbodet «Naturfagdidaktikk for lærarutdannarar» er det fyrste i sitt slag i Noreg. 34 søkjarar på fyrste forsøk reknar instituttet som ein suksess.

Både kvaliteten på tilbakemeldingene og studiet generelt får høy poengsum hos studentene. Illustrasjonsfoto: colourbox.
Publisert 16. feb. 2017 15:14

Studentene ved masterprogrammet i utdanningsledelse er fornøyd med studieprogrammet sitt, viser Studiebarometeret. Spesielt gir studentene høy skår for tilbakemeldingene de får i løpet av studiet.

Instituttleder Rita Hvistendahl (bildet) mener instituttets vekst vil være med på å heve kvaliteten på studieprogrammene innen lærerutdanning og utdanningsledelse ytterligere. Foto: S.R. Nielsen/ ILS.
Publisert 25. jan. 2017 14:41

– Med et like høyt antall tilsettinger som i toppåret 2015 bidrar også 2016 til en historisk styrking av virksomheten ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, sier instituttleder Rita Hvistendahl.