Rektorutdanningen alumni

Hold deg oppdatert på hva som skjer ved Rektorutdanningen - både faglig og sosialt.

Meld deg inn

Aktuelt

Alumnisamling 2016

Tidligere studenter ved Rektorutdanningen inviteres til Alumnisamling tirsdag 15. november 2016. Alumnisamlingen starter 11.30 med lunsj, og avsluttes med felles middag i hyggelige lokaler kl. 18.00. Les mer.

Benchlearning-samarbeid 2015/2016 om innovative og nyskapende læringsmiljøer

Utdanningsdirektoratet og Skolverket (Sverige) inviterer rektorer i Norge og Sverige til å delta på et Benchlearning-samarbeid. Til sammen 60 norske og svenske rektorer vil møtes to ganger, høsten 2015 og våren 2016, for å dele erfaringer og lære mer om innovative og nyskapende læringsmiljøer. Mer informasjon om Benchlearning-samarbeidet (pdf)

Søknadsfrist er fredag 5. juni. Du kan søke om å delta ved å benytte følgende lenke:

https://response.questback.com/utdanningsdirektoratet/bl2015-2016

Om Rektorskolen alumni

ILS ønsker å holde kontakten med tidligere studenter. Gjennom Rektorutdanningen alumni har du har nå anledning til å møte gamle kjente fra din tid som student og stifte nye bekjentskap med andre tidligere studenter og nylig ansatte forskere og lærere ved instituttet.

Bli med

Registrer deg

Ved å registrere deg som alumni vil du få tilsendt invitasjon til faglige treff hvor du kan møte tidligere medstudenter og få faglig påfyll.

Følg UV på Facebook

Arrangementer

Universitetet i Oslo har en mengde arrangementer som er åpne for publikum. Våre tidligere studenter er spesielt velkomne.


27 sep.
12:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern
28 sep.
16:15, Rom 595 Helga Engs hus
04 okt.
12:00, Georg Sverdrups hus, auditorium 2