Kommende

Tid og sted: 22. aug. 2017 14:00, Helga Engs hus, Aud. 1

Institutt for spesialpedagogikk inviterer til tildelingen av Jonasprisen for 2017.

Tid og sted: 31. aug. 2017 - 1. sep. 2017, Nasjonalbiblioteket

The University of Oslo (the DSL+ project), in cooperation with Norwegian network for Down syndrome, the Norwegian Research Forum on Down syndrome and The National Library of Norway, invites you to a conference on Down-syndrome and communication this autumn in Oslo. The conference will be held at The National Library of Norway

Tidligere

Tid og sted: 17. aug. 2017 14:00 - 16:00, Room 231, Helga Eng's building

The Department of Special Needs Education is hosting an open lecture on reading and models of learning to read. The Department has invited an internationally leading figure in the study of reading and reading difficulties, Professor David Share of the University of Haifa, Israel, to present his developing universal model of learning to read.

Plakat med bilde av deltagerene. Foto.
Tid og sted: 16. aug. 2017 12:00 - 13:00, Helga Engs hus, foajeen

Velkommen til et inspirerende arrangement, der fagentusiasme skal formidles på en ny og utradisjonell måte!

Tid og sted: 13. juni 2017 10:15 - 11:45, Rom 494, Helga Engs hus

Doktorgradsstipendiat Gøril Moljords prosjekt har arbeidstittelen: "Mål med mening-lære for livet? En konseptuell analyse av mål for opplæring for elever med utviklingshemming i lys av forskningsdiskurs, styringsdokumenter og læreres begrunnelser"