Hva gjør du som fadder?

Periode

Selve fadderuka er i uke 33, fra mandag 14. august til lørdag 19. august. Sett av denne uken så snart du har meldt deg som fadder!

Hva skjer?

Det blir faglige og sosiale arrangementer både i regi av universitetet, fakultetet og av fadderne. Det meste av programmet vil være klart i løpet av juni, og alt program legges ut på nettsidene i god tid før semesterstart.

Hva gjør en fadder?

Som fadder følger du en gruppe med nye studenter gjennom deres første uke som studenter ved UiO. Man er gjerne flere faddere sammen om en gruppe. Fadderne er "guider" for de nye studentene, og tar dem med på det morsomme som skjer og sørger for at de får med seg infoen de trenger.

Fadder kickoff

Fadder kickoff  er samling for fadderne i forkant av fadderuka. Vi arrangerer fadder kickoff rett før fadderuken begynner slik at fadderne kan bli kjent med hverandre og få et innblikk i hva som skal skje i fadderuka.

Faddersjefene ved UV vil informere deg nærmere per e-post etter at du har meldt deg på som fadder.

Publisert 22. jan. 2016 12:57 - Sist endret 27. feb. 2017 09:01