Aktuelle saker

• 507-lenebilde Ukens spesialpedagog i arbeidslivet:3 22. nov. 2017 12:03

Vi har spurt fire tidligere studenter om hva som fikk de til å studere spesialpedagogikk, hva de jobber med nå, og om de har tips til våre studenter.

I dag presenterer vi Lene Marie Bunes Vestvoll, som først tok en bachelorgrad her, og så tok fordypning i utviklingshemming. Hun var ferdig med mastergraden i 2016.

• 507-10.11-dsc_9301-(2) Dysleksi - hva er problemets kjerne? 17. nov. 2017 08:29

Institutt for spesialpedagogikk arrangerte et åpent seminar om dysleksi i anledning besøk av Professor Zoccolotti fra Institutt for Psykologi på Universitet i Sapienza, Roma. Hans seminar handlet om hva som er vanskelig for barn med dysleksi og han problematiserte spesifikke vansker versus generelle.

• 507-bakken Ukens spesialpedagog i arbeidslivet:2 15. nov. 2017 13:18

I dag presenterer vi Katarina Bakken, som var ferdig med bachelorgraden i spesialpedagogikk våren 2017.

• fra-studie-til-jobb-660x400 Slik inspireres IPED-studentene til det kommende arbeidslivet 9. nov. 2017 14:18

PIA-dagen er dagen da tidligere IPED-studenter kommer tilbake til "sine egne" for å snakke om hvilke muligheter pedagoger har i arbeidslivet, og for å dele erfaringer og tips til jobbsøkeprosessen. Fagutvalget kan melde om nok et vellykket arrangement.

• krohn-img_8999 Ukens spesialpedagog i arbeidslivet:1 8. nov. 2017 12:05

Først ut er Kristin Krohn Ankrah, som først tok en bachelorgrad her, og så tok fordypning i psykososiale vansker. Hun var ferdig med masteren i 2012.