– ​​​​​​​ Privilegium å få denne prisen

Helen Gunter som er professor 2 ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet fikk pris for fremragende innsats i arbeidet for å utvikle skole- og utdanningsledelse som forsknings- og utdanningsfelt under den årlige konferansen til British Educational Leadership Management and Administration Society (BELMAS).

Helen Gunter i midten under prisutdelingen.

Takket ydmykt for prisen

Hun får blant annet prisen for hennes innsats som forsker, lærer, leder og rådgiver.  Prisen er delt ut som en anerkjennelse for Helens innsats innenfor dette feltet, og basert på nominasjon fra en rekke ulike medlemmer både i Storbritannia og internasjonalt. Helen takket BELMAS for prisen, og takket også de som nominerte henne og andre som uttrykte støtte.

–  Det er et privilegium å være mottager av prisen for fremragende innsats, og jeg er stolt over å inneha en slik viktig utmerkelse, sier Gunter.

Jobber sammen med forskergruppen CLEG

Helen har jobbet sammen med en rekke kolleger i forskergruppen CLEG, hvor hun leser og kommenterer artikkelutkast, samarbeider om forskningssøknader, leder workshops for doktorgradsstudenter og gir generell forskningssupport for både enkeltpersoner og CLEG som helhet.

Helen besøker Universitetet i Oslo et par ganger i året, og vil neste gang være her i slutten av november.

Publisert 30. aug. 2016 18:06 - Sist endret 30. aug. 2016 18:06