"Hadde vi ikke verdens beste skole – eller?"

UVs dekan Sten Ludvigsen er med og setter agendaen for en av de store debattene under Arendalsuka.

Sten Ludvigsen til Arendalsuka 2017, Norges største politisk møteplass

Skolemiljø og utdanning står på agendaen under en av de viktigste politiske møteplassene foran årets valgkamp. Dekan Sten Ludvigsen innleder debatten tirsdag og den vil dreie seg om kunnskap, kvalitet, skolemiljø, mobbing og andre aktuelle utdanningspolitiske temaer. Deltagere er blant annet kunnskapsminister Torbjørn Roe Isaksen, stortingsrepresentant Trond Giske, barneombud Anne Lindboe, leder for Utdanningsforbundet og leder i Skolelederforbundet og leder i elevorganisasjonen Rahman Chaudhry.

Debatten starter tirsdag 15. august kl 16.00 og ledes av Anne Grosvold. Debatten vil på streamet.

Hva er Arendalsuka?

Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Den er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt.

Publisert 14. aug. 2017 09:31 - Sist endret 27. okt. 2017 12:52