Studenter på UV markerer verdensdagen for psykisk helse

Tirsdag den 10. oktober markeres verdensdagen for psykisk helse over hele verden. UV-fakultetet er intet unntak, da psykisk helse er et fremtredende tema for alle studieretningene på huset, og ikke minst for alle på et menneskelig nivå.

Kjellern inviterer sammen FU-ISP, Fagutvalget IPED og SU-UV til markering av dagen.

Årets tema er "Noe å glede seg over", og fokuserer på det å finne de små og store tingene som kan glede deg og andre rundt deg for å skape tilhørighet, en meningsfylt hverdag og samhold.

Kjellern vil i samarbeid med FU-ISP, Fagutvalget IPED og SU-UV invitere dere til å være med på å markere denne viktige dagen nede i kjelleretasjen på Helga Engs hus denne tirsdagen. Klokken 12:30 kommer Magnar Ødegård, universitetslektor på ISP (institutt for spesialpedagogikk), for å holde et lite foredrag om psykososiale forhold i skolen. Han har sin doktorgradsavhandling om "uro i skolen" i desember. Det vil også bli servert GRATIS vafler og saft (så langt det rekker)!

Publisert 9. okt. 2017 14:26 - Sist endret 9. okt. 2017 14:26