Studieveiledning

Dersom du er usikker på hva du skal studere, har spørsmål om studieprogrammet ditt eller har andre studiespørsmål, kan du bestille en veiledningstime.

Veiledningssamtalen

Veiledningssamtalen kan dreie seg om valg av studier, godkjenning av tidligere avlagt utdanning, veien videre etter studiene, lover og regler du må forholde deg til som student, tilrettelegging av studiehverdagen med mer.

Studieveileder forventer at du setter deg inn i det som finnes av relevant informasjon på nettsidene om det temaet du ønsker å diskutere før du kommer til veiledning.På den måten får du størst mulig utbytte av av veiledningen. Universitetets serviceerklæring gir en oversikt av hva du kan forvente av studieveileder, samt hva studieveileder forventer av deg som student.

Hvem kan få veiledning?

  • Alle som vurderer å søke opptak til et bachelorprogram ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet
  • Alle programstudenter ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet
  • Alle enkeltemnestudenter som tar emner/ønsker å ta emner som tilbys ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet

Når og hvor kan du få veiledning?

Du kan bestille veiledningstime gjennom hele året. Oversikt over tidspunkt for veiledning. En veiledningstime varer normalt i 15-20 minutter. Veiledningen finner sted i veiledningsbua i 2. etasje Helga Engs hus, om ikke annet er oppgitt. Merk at det til tider kan være stor pågang, så vær tidlig ute med å bestille time.

Hvordan bestiller du en veiledning?

Du bestiller veiledning ved å kontakte UV-studieinfo eller ved å bruke nettskjema (gjelder utvalgte studieprogram). Noen studieprogrammer tilbyr også drop-in veiledning.

Drop-in veiledning med Karrieresenteret

Dersom du har generelle jobbrelaterte spørsmål og ønsker å snakke med en karriereveileder, kan du møte opp på en drop-in veiledning hos Karrieresenteret i Frederikkebygningen. Karrieresenteret kan også gi deg tilbakemelding på CV og søknad til deltids- og heltidsjobb. .

 

Publisert 8. nov. 2010 17:22 - Sist endret 24. apr. 2017 11:22