It's learning

It's learning (ITL) er et digitalt klasseromsmiljø som gjør oppgaveskriving enklere for deg. Her kan du blant annet levere dine oppgaver digitalt. For deg som underviser kan ITL være et nyttig verktøy i forhold til digitale aktiviteter og oppfølging av kursdeltakere.

Generelt

Ved UV-fakultetet er det Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) som er kontaktpunkt for spørsmål vedrørende bruk av ITL. Du kan kontakte ekspedisjonen ved ILS for å få vite mer. Om du allerede bruker ITL i dag, kan du logge deg inn her.

Problemer med å logge inn?

Husk at brukernavnet og passordet kan være forskjellig fra ditt UiO brukernavn og passord. Forsøk derfor med ditt ITL brukernavn og passord.

Har du fortsatt problemer, forsøk "Glemt Passord" funksjonen på vårt ITL nettsted:

• Sjekk at UiO er oppført som institusjon
  • Skriv inn den e-postadressen du registrerte deg med på ITL og trykk "send forespørsel"
  • Du vil motta nytt passord på e-postadressen du oppga.

Om dette ikke fungerer for deg så kan det hende at du ikke har blitt opprettet som bruker i ITL eller at du står oppført med en annen e-postadresse enn den du fylte inn for å motta nytt passord automatisk. Om du ikke husker denne tar du kontakt med ekspedisjonen ved ILS.

Publisert 8. okt. 2010 13:00 - Sist endret 18. okt. 2017 14:44