Velferdsprisen 2021 tildelt Henrik Ræder og Knut Sande

Velferdsprisen ble delt ut av universitetsdirektør Arne Benjaminsen mandag 13. desember.

Bilde av prisvinnerne.

Prisvinnerne Knut Sande (til venstre) og Henrik Ræder, CEMO (i midten) sammen med universitetsdirektør Arne Benjaminsen. Foto: Sigrid Blömeke/CEMO.

Universitetets velferdspris til stipendiater

Velferdsprisen gis til en gruppe ansatte, et fagmiljø, eller til enkeltpersoner som har utmerket seg ved å styrke arbeidsgleden og fellesskapet ved Universitetet i Oslo.

Årets pris deles mellom to stipendiater, Henrik Ræder ved Centre for Educational Measurement (CEMO) og Knut Sande ved institutt for privatrett, som begge gjør en stor innsats for å bidra til det faglige og sosiale miljøet på jobb.

Prisutdeling

Velferdsprisen skulle egentlig ha blitt delt ut under Adventskonserten i Universitetets aula fredag 10. desember, men denne måtte kanselleres på grunn av pandemien. Prisutdelingen foregikk derfor på Fredrikkeplassen mandag 13. desember, med prisvinnerne, forslagsstillere og universitetsdirektøren til stede.

Nominasjonen

En gruppe CEMO-ansatte nominerte Henrik til prisen for 2021 fordi de ønsket å gi han honnør for hans engasjement for fellesskapet. Henrik tar initiativ til aktiviteter som felles bordspill eller bowling, og har gjort dette med stor entusiasme i tiden han har vært ansatt. Dette bidrar til at alle ansatte føler seg velkommen. Henrik sprer i tillegg masse entusiasme rundt programmering i R der han har organisert fleire seminarer saman med Oslo useR! gruppa.

Vi gratulerer Henrik Ræder og hans stipendiat-kollega Knut Sande med velfortjent pris!

Publisert 14. des. 2021 09:01 - Sist endra 15. des. 2021 08:58