Kommende arrangementer

Foto av Ida Cheyenne Martinez Lunde.
Tid og sted: 2. des. 2022 11:00, Auditorium 3, Helga Engs hus

Master Ida Cheyenne Martinez Lunde ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "Digitization in School Leadership and Educational Governance - Examples from Policy and Practice." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Foto av Roar Bakken Stovner.
Tid og sted: 9. des. 2022 12:00, Auditorium 3, Helga Engs hus

Master Roar Bakken Stovner ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "The Feedback Teachers Provide in Mathematics Lessons and How They Provide It - Feedback Practices in Norwegian Lower Secondary Mathematics Classrooms." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Foto av Natalia Latini.
Tid og sted: 9. des. 2022 12:00, Auditorium 2, Helga Engs hus

Master Natalia Latini ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling "Reading in Limbo: Caught in Transition between Paper and Digital Texts." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).