IPED

Tidligere

Tid og sted: 9. nov. 2018 10:15, Auditorium 2, Helga Engs hus, Blindern, Universitetet i Oslo

Cand.polit. Ann Merete Otterstad vil forsvare sin avhandling for graden dr.philos.

Avhandlingens tittel er:

Å stå i trøbbelet. Kartograferinger av barnehageforskningens metodologier. Postkvalitative passasjer og (ny)empiriske brytninger.

Tid og sted: 6. nov. 2018 12:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Cand.polit. Thomas Eri vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Teacher and librarian partnerships in literacy education: Contradictions, Barriers and Opportunities.

Tid og sted: 6. sep. 2018 12:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Master Fesseha Abadi Weldemichael vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Integrated Functional Adult Literacy Education for Empowerment and Sustainable Development in Ethiopia. A Comparative Study of Tigray and Amhara Regions.

Tid og sted: 31. aug. 2018 12:15, Auditorium 1, Helga Engs hus, Blindern

Master Kristin Rogde vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Improving children's linguistic comprehension skills. A systematic review and a randomized controlled trial.