English version of this page

Disputas: Thomas Eri

Cand.polit. Thomas Eri vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Teacher and librarian partnerships in literacy education: Contradictions, Barriers and Opportunities.

Thomas Eri

Prøveforelesning

Tirsdag 6. november 2018, kl. 10.15-11.00, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

How can activity theory guide the empirical investigation and resolution of contradictions within and between organisations?

Bedømmelseskomité

• Professor Harry Daniels, Department of Education, University of Oxford, UK (1. opponent)
  • Associate Professor Hanna Toiviainen, Faculty of Education, University of Tampere, Finland (2. opponent)
  • Førsteamanuensis Mervi Hasu, Institutt for pedagogikk, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo, er tredje medlem av bedømmelseskomiteen og komiteens koordinator.

Disputasens leder

Veiledere

• Professor Joronn Pihl, OsloMet - Storbyuniversitetet
  • Professor Leif Lahn, Institutt for pedagogikk, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo