Disputas: Katrine Nesje

Cand.polit. Katrine Nesje ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.:

Motivation and professional identity in a context of multiple career choices.

Katrine Nesje

Prøveforelesning:

Torsdag 15. feb. 2018, kl. 10:15-11:00, Auditorium 1, Helga Engs hus, Blindern.

Betydninger av selv og profesjonell identitet i utvikling av profesjonalitet

Bedømmelseskomité

• Professor emeritus Sven-Erik Hansén, fakulteten för pedagogik och välfärdsstudier, Åbo Akademi, Finland  (1. opponent)
  • Professor Kåre Heggen, avdeling for samfunnsfag og historie, Høgskulen i Volda  (2. opponent)
  • Tredje medlem av bedømmelseskomiteen og komiteens koordinator er professor Sylvi Stenersen Hovdenak, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo.

Leder av disputas

Veiledere

• Førsteamanuensis Dijana Tiplic, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo.
  • Førsteamanuensis Christian Brandmo, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo
  • Professor Dr. Jean-Louis Berger, Department of Research and Development, Swiss Federal Institute for Vocational Education and Training, Sveits

Information in English

Publisert 20. des. 2017 17:17 - Sist endret 13. feb. 2018 11:09