English version of this page

Disputas: Renate Andersen

Master Renate Andersen ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Mutual Development in Online Collaborative Processes. Three Case Studies of Artifact Co-creation at Different Levels of Participation.

Bilde av stipendiat

Renate Andresen. Foto: Privat

Prøveforelesning

Onsdag 15. mai 2019, kl. 10.15-11.00, Auditorium 1, Helga Engs hus, Blindern

Using socio-cultural theory to investigate end-user development as learning: Articulating critical, reflective and meaningful dimensions beyond competence development.

Bedømmelseskomité

• Professor Nina Bonderup Dohn, Institut for Design og Kommunikation, Syddansk Universitet, Danmark (1. opponent)
  • Universitetslektor Daniel Spikol, Institutionen för datavetenskap och medieteknik, Malmö Universitet, Sverige (2. opponent)
  • Professor Hans Christian Arnseth, Institutt for pedagogikk, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo, er tredje medlem av bedømmelseskomiteen og komiteens koordinator.

Disputasens leder

Veileder