English version of this page

Disputas: Ellen Os

Cand.paed. Ellen Os ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Voksnes mediering av jevnaldringsrelasjoner i barnehager. En undersøkelse av voksnes bidrag til samhandling mellom barn under tre år.

Bilde av stipendiat. Foto.

Ellen Os

Prøveforelesning

Fredag 20. mars 2020, kl. 10.15-11.00, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Tema oppgitt emne kommer senere

Bedømmelseskomité

• Professor Ingrid Pramling Samuelsson, Institutionen  för pedagogik, kommunikation och lärande, Göteborgs Universitet, Sverige (1. opponent)
  • Professor Marit Alvestad, Institutt for barnehagelærerutdanning, Universitetet i Stavanger (2. opponent)
  • Professor Stein Erik Ulvund, Institutt for pedagogikk, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo, er tredje medlem av bedømmelseskomiteen og komiteens koordinator.

Disputasens leder

Professor Veslemøy Rydland, Institutt for pedagogikk, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo

Veiledere

Publisert 10. feb. 2020 07:37 - Sist endret 10. feb. 2020 09:38