Vår 2022

Kommende

Bildet kan inneholde: person, panne, smil, hud, leppe.
Tid og sted: 27. jan. 2022 13:00, Aud. 2 Helga Engs Hus

Cand.paed. May-Britt Monsrud ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "One size does not fit all" En studie av språkferdigheter blant flerspråklige barn og unge" for graden Philosophiae doctor.

Tidligere

Bildet kan inneholde: panne, briller, synsomsorg, kjole skjorte, erme.
Tid og sted: 20. jan. 2022 09:00, Zoom

Master Sangwon Yoon ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "Evaluating Psychometric Properties of Parent- or Caregiver-Report Instruments on Child Maltreatment Systematic Reviews Using the COSMIN Methodology." for graden Philosophiae Doctor.

Tid og sted: 14. jan. 2022 14:00, Zoom

Master Thomas Arnesen ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "A mixed-methods exploration of off-task use of educational technology in class: An affordance based analysis of two quantitative studies and one qualitative study." for graden Philisophiae Doctor.