FIKS øker bemanningen og engasjerer ressurslærere

FIKS gikk fra å være to stykker desember 2017 til elleve stykker våren 2019 og nå søker vi inntil fem lærere som kan bidra til implementering av fagfornyelsen skoleåret 2019-2020.

Bildet kan inneholde: Presentasjon, Offentlig taler, Akademisk konferanse, Begivenhet, Konvensjon.

Som ressurslærer får du muligheten til å dele din kompetanse og erfaringer på kurs og workshops. Her holder faglig leder i FIKS Øystein Gilje et fremlegg på en workshop med Lillestrøm kommune i høst. 

Foto: Erik Straume Johnsen

FIKS har gleden av å utvide teamet sitt nok en gang. Nå ønsker vi å engasjere lærere med god formidlingsevne, pedagogisk og didaktisk nysgjerrighet og analytiske evner til å bidra på flere områder hos FIKS.

Varierte arbeidsoppgaver

En av FIKS sine aktiviteter det siste året har vært workshop og kurs for lærere, skoleledere og skoleeiere for kommuner i Oslo og Akershus. Dette skal vi fortsette med og her vil ressurslærerne få mulighet til å formidle sin kunnskap og erfaringer. I tillegg skal ressurslærerne veilede på enkeltskoler, gi faglige innspill til UiO om kompetanseutvikling og fagfornyelse i skolen, produsere faglig innhold til FIKS' digitale kunnskapsbase og etablere faglige nettverk og kontakter. 

 

Lærerne som blir engasjert i FIKS blir frikjøpt i 20% fra sine eksisterende lærerstillinger.

Publisert 1. apr. 2019 15:50 - Sist endret 11. jan. 2022 15:25