Følg FIKS på Arendalsuka

Sammen med en rekke andre forskere fra UiO deltar faglig leder for FIKS på Arendalsuka. Øystein Gilje deltar både i hovedprogrammet og i en debatt om teknologi i skolen, arrangert av STATPED. 

Seilbåter i havn

Det er mange seilbåter på plass under Arendalsuka

For min del er dette første gang jeg deltar på Arendalsuka, og jeg synes det er viktig å delta i samfunnsdebatten, både om hva skolen skal være og hvordan digital teknologi skal brukes, sier Gilje. 


UiO arrangerer 25 ulike arrangementer, og har leid MS Sunnhordaland som kommer til å ligge ved Batterikaien hele uka. I tillegg deltar forskere fra UiO på en rekke ulike arrangementer som de selv ikke arrangerer.

Mann foran båt
Faglig leder, Øystein Gilje, foran UiOs båt MS Sunnhordaland

Som faglig leder av FIKS er tirsdagens arrangement om mobiltelefon og digital teknologi særlig relevant for GEPP-prosjektet, der FIKS ser på Gode eksempler på praksis. 


De viktigste funnene i dette prosjektet presenterer FIKS på en faglig frokost først 20. september, men allerede i Arendalsuka kommer noe av hva vi har funnet ut på trykk i A-magasinet. 


Onsdagens arrangement i hovedprogrammet blir spesielt spennende, fordi dette berører hvilken rolle elevene har på skolen som lærende individer. 


Gjennom høsten skal vi i FIKS arbeide med elev- og lærerrollen sammen med over 500 skoleledere og lærere. Og derfor er det spesielt spennende å få lov til å snakke om dette også her på Arendalsuka, avslutter Gilje. 
 

Vil du få oppdateringer på hva som skjer under Arendalsuka?

Følg Øystein Gilje eller FIKS på Twitter for oppdateringer. Du kan også lese tweetene uten å være på Twitter på forsiden til FIKS.

Emneord: Arendalsuka
Publisert 13. aug. 2019 11:53 - Sist endret 11. jan. 2022 15:27