Lytt til FIKS i sommer

Fikk du ikke med deg årets podcaster der FIKS deltok? Her har vi samlet alle for deg som vil lytte deg til bedre innsikt i sommer.

Bildet viser et sommerhus på en liten øy med sjø foran og blå himmel.

UV-fakultetet sin podcast Læring inviterte Bjørn Bolstad og Eli Tronsmo til å snakke om profesjonsfellesskapet.

Og i samme podcast snakket Øystein Gilje og Ann Michaelsen om digitalisering i skole.

I podcasten Rekk opp hånda møter du Bjørn Bolstad som snakket elevmedvirkning

Bjørn Bolstad gjestet også podcasten Et bedre Skole-Norge der han snakket om utforskende undervisning.

Høgskolen i Innlandet har sin egen podcast som heter Sellpodden, og der møtte Eli Tronsmo for å snakke om utvikling av profesjonsfellesskap.

I podcasten Skolesnakk ble Øystein Gilje intervjuet om de varige endringene etter pandemiskolen, og i samme podcast forsøkte Bjørn Bolstad å svare på spørsmålet om det er politikerne eller fagfolkene som skal bestemme over skolen.

Vi i FIKS ønsker god sommer - gleder oss til å se dere igjen fra første uke i august!

Emneord: podcasting, FIKS, Læring, DeKomp Av Øystein Gilje
Publisert 24. juni 2021 13:45 - Sist endret 24. juni 2021 13:45