Tidligere

Tid og sted: 7. des. 2018 08:1510:00, Linken, Universitetsbiblioteket

Bærekraftig utvikling er ett av de tre tverrfaglige temaene i fagfornyelsen. Hvordan kan skolen bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn gjennom sin undervisning? Det er temaet på FIKS sin andre faglige frokost denne høsten - fredag 7. desember.

Tid og sted: 12. okt. 2018 08:0010:00, Linken, Universitetsbiblioteket

I fagfornyelsen er det gitt mer plass til programmering i skolefag som matematikk og naturfag. Hvilke muligheter og utfordringer vil oppstå? Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og FIKS inviterer til refleksjon og diskusjon om dette på faglig frokost 12. oktober.

Fremsiden av Georg Sverdrups Hus og tekst om arrangementet
Tid og sted: 21. sep. 2018 09:0015:30, Universitetsbiblioteket, Universitetet i Oslo

Hvordan kan vi best mulig drive kompetanseutvikling i samspillet mellom forskning og praksis? UiOs nye enhet for forskning, innovasjon og kompetanseutvikling (FIKS) inviterer til konferanse på Universitetet i Oslo.