Webinar: Tverrfaglighet i skolen - ulike tilnærminger

Hvordan kan vi jobbe tverrfaglig i skolen? I dette webinaret møter du lærere fra ulike klassetrinn som viser hvordan de legger til rette for tverrfaglig arbeid på sin skole. 

 

Illustrasjon av barn som løser puslespill sammen

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Meld deg på her!

Eksemplene lærerne kommer med fra sine skoler blir rammet inn av en modell for ulike grader av tverrfaglighet (modellen finner du lenger ned på siden) - en modell som kan klargjøre tenkning og samtaler rundt tverrfaglighet i skolen. 

 

Gjennom webinaret får du innsikt i både praktiske eksempler og råd, og en avklaring av begreper knyttet til tverrfaglighet i skolen. 

 

I webinarets første halvtime får du en oversikt over modellens fire grader av tverrfaglighet. Dette utgjør rammene for lærernes eksempler fra sitt tverrfaglige arbeid i praksis. Deretter skal faglig leder i FIKS, Øystein Gilje, presentere relevante data dra GEPP-rapporten om Undervisning i en-til-en-klasserommetDe siste 15 minuttene åpnes det opp for spørsmål. 

 

Webinaret ledes av seniorrådgiver i FIKS, Bjørn Bolstad, som har 20 års erfaring fra tverrfaglig arbeid som lærer og skoleleder. 

 

Deltakere

  • Anne Jorun Strømmen, Lindhøy skole, Færder kommune
  • Camilla Hogsnes, Lindhøy skole, Færder kommune
  • Ghita Hassoun, Nesodden videregående skole, Viken fylkeskommune
  • Eivind Cartfjord Bech, Ringstabekk skole, Bærum kommune 
  • Bjørn Bolstad, seniorrådgiver i FIKS
  • Øystein Gilje, professor og faglig leder i FIKS 

Vil du se tidligere webinarer?

Du finner alle opptakene samlet her!

Publisert 25. aug. 2020 12:14 - Sist endret 15. jan. 2021 13:23