Kommende

Foto av Roar Bakken Stovner.
Tid og sted: 9. des. 2022 12:00, Auditorium 3, Helga Engs hus

Master Roar Bakken Stovner ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "The Feedback Teachers Provide in Mathematics Lessons and How They Provide It - Feedback Practices in Norwegian Lower Secondary Mathematics Classrooms." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Tidligere

Foto av Ida Cheyenne Martinez Lunde.
Tid og sted: 2. des. 2022 11:00, Auditorium 3, Helga Engs hus

Master Ida Cheyenne Martinez Lunde ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "Digitization in School Leadership and Educational Governance - Examples from Policy and Practice." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Bildet kan inneholde: panne, kinn, leppe, munn, øyevipper.
Tid og sted: 25. mars 2022 12:00, Aud 3, Helga Engs Hus

Master Eivind Larsen ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "Leading Education for Democracy in an Age of Accountability." for graden Philosophiae doctor.

Tid og sted: 14. jan. 2022 14:00, Zoom

Master Thomas Arnesen ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "A mixed-methods exploration of off-task use of educational technology in class: An affordance based analysis of two quantitative studies and one qualitative study." for graden Philisophiae Doctor.