Videre med søknad om Senter for fremragende forskning

Det er nå klart at søknaden om et Senter for fremragende forskning (SFF) under Institutt for lærerutdanning og skoleforskning er videre til neste trinn i Forskningsrådets søknadsprosess. ”Quality in Teaching” ledes av professor Kirsti Klette.

Av 150 søknader blir nå 34 invitert til å levere inn en detaljert søknad om å bli nytt Senter for fremragende forskning (SFF) i søknadsprosessens trinn 2.

”Quality in Teaching” videre

Professor Kirsti Klette ved ILS. Foto: UiO
Professor Kirsti Klette. Foto: UiO

Én av de 34, ”Quality in Teaching”, hører til under Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet og har gått videre sammen med 12 andre søknader fra Universitetet i Oslo.

– Vi er veldig fornøyd med at søknaden fra instituttet har gått videre til andre runde, sier instituttleder Rita Hvistendahl.

"Quality in Teaching" ledes av professor Kirsti Klette ved ILS.

Avgjøres i desember

Søknadsfrist for andre runde er 25. mai. Forskningsrådet melder om at endelig avgjørelse tas i desember (forskningsradet.no). Da er søknadene vurdert av internasjonale fageksperter med kompetanse på de aktuelle fagområdene.

En ny internasjonal vitenskapelig komité vil også rangere søknadene før Forskningsrådets styreutvalg foretar tildeling i desember.

Publisert 16. mars 2016 13:33 - Sist endret 16. mars 2016 14:59