Publisert 1. juli 2020 10:44

Vi ved Universitetet i Oslo gratulerer alle studenter som nå er ferdige med Lektorprogrammet. Gjennom flere år har dere utviklet dere som profesjonsutøvere og nå er dere klare. Skolene, og ikke minst elevene, er heldige som får dere.

Bildet kan inneholde: person, ansikt, hår, fotografi, ansiktsuttrykk.
Publisert 24. juni 2020 10:00

Tirsdag vedtok Universitetsstyret hvem som skal tildeles Utdanningsprisen, Forskningsprisen, Formidlingsprisen og Innovasjonsprisen for 2020, samt UiOs pris for yngre forskere.

Laptopskjerm med mange personer
Publisert 24. apr. 2020 14:18

Digital eksamen er ikke noe nytt ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning – men det er nytt å flytte eksamen fra auditorium til Zoom med relativt kort varsel. Studentene sto med glans, og det samme gjorde teknisk støtte.

Studenter deler oppgavesett via zoom-tjenesten
Publisert 20. apr. 2020 10:11

UiOs partnerskoler måtte tenke nytt da da skolene ble stengt, ikke bare for å sikre elevene god digital opplæring, men også hvordan de best kunne følge opp lærerstudentene som var klare til å bidra.

Marte Blikstad-Balas og Joke Dewilde i samtale i studio
Publisert 5. mars 2020 12:49

– Som emneansvarlig blir jeg overlykkelig av å tenke på at studentene hører på podden mens de går på butikken, sier Marte Blikstad-Balas. To podkast-serier er nå lansert ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning.

Illustrasjonsfoto for arrangementet Research Bazaar. Skjerm med ikoner for ulike fagområder.
Publisert 2. jan. 2020 16:18

Ansatte fra ILS er blant kursholderne når årets Research Bazaar holdes. Blant temaene er GDPR, organisering av data i felt, transkripsjon, ulike kameraløsninger og mulighet for å prøve Facial expression analysis.

Les mer om kursprogrammet og registrering på Research Bazaars nettsider.