Professor Jorunn Møller: Avskjedsforelesning og seminar

Professor Jorunn Møller fratrer sin stilling for aldergrensen, og holder i den anledning sin avskjedsforelesning 14. juni.

Jorunn Møller (Foto: UiO).

Vi ønsker hjertelig velkommen til avskjedsforelesningen og til påfølgende seminar og mottakelse. Førsteamanuensis ved University of California, Berkeley og professor 2 ved UV, Tina Trujillo og professor Helen Gunter, fra Manchester University er to av flere bidragsytere på seminaret.

Frist 3. juni.

Avskjedsforelesning – seminar – boklansering

12.00
Åpning av seminaret ved instituttleder og professor Rita Hvistendahl, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS)

12.15
Ledelse og styring av utdanning - i spenningsfeltet mellom profesjon, forvaltning og politikk. Avskjedsforelesning ved professor Jorunn Møller, ILS.

13.00
Developing school leaders amid a new world order: Lessons for researchers and practitioners, førsteamanuensis Tina Trujillo, University of California, Berkeley/Universitetet i Oslo

13.30

Styring og ledelse i grunnopplæringen- spenninger og dynamikker: Boklansering