Rektorutdanningen alumni

Hold deg oppdatert på hva som skjer ved Rektorutdanningen - både faglig og sosialt.

Meld deg inn

Aktuelt

Alumnisamling 2018

«Forholdet mellom tilpasset opplæring og spesialundervisning. Utfordringer for ledelse»

Tidligere studenter ved Rektorutdanningen inviteres til Alumnisamling fredag 16. november 2018. Alumnisamlingen starter 11.30 med lunsj, og avsluttes med felles middag i hyggelige lokaler kl. 18.00.

Program til samlingen

Meld deg på samlingen innen 01. november 2018

Praktisk informasjon

For de av dere med lang reisevei (det vil si minimum på en time fra Oslo) og som derfor trenger overnatting så har vi reservert 20 standardrom på Scandic Oslo City hvor samlingen skal være, til 1332,- pr. natt inkludert frokost. Vi dekker natten 16.11-17.11 for dere som bestiller av disse rommene. Dere må ringe hotellet direkte å reservere rom på telefon: 23 10 42 00. Rommene må bookes før den 01.11.18. Trenger dere flere netter må dette betales selv. Vi har holdt av 10 rom den 15.11-16.11.

Det vil også være mulig å gi et lite reisetilskudd for deltakere med ekstra kostbar reisevei. Send oss en e-post på rektorutdanningen@ils.uio.no for å søke om reisetilskudd.

Spørsmål om Alumnisamlingen 2018 kan rettes til Tor Colbjørnsen tor.colbjornsen@ils.uio.no  eller Rita Smith rita.smith@ils.uio.no

Det er begrenset med plasser som meld deg allerede på i dag.

Velkommen til Alumnisamling!

 

Om Rektorskolen alumni

ILS ønsker å holde kontakten med tidligere studenter. Gjennom Rektorutdanningen alumni har du har nå anledning til å møte gamle kjente fra din tid som student og stifte nye bekjentskap med andre tidligere studenter og nylig ansatte forskere og lærere ved instituttet.

Bli med

Registrer deg

Ved å registrere deg som alumni vil du få tilsendt invitasjon til faglige treff hvor du kan møte tidligere medstudenter og få faglig påfyll.

Følg UV på Facebook

Arrangementer

Universitetet i Oslo har en mengde arrangementer som er åpne for publikum. Våre tidligere studenter er spesielt velkomne.