Ledige stillinger - forskningsassistenter i VIST

Foto: Universitetet i Oslo

STILLING SOM FORSKNINGSASSISTENT (Konsulent SKO1065)

Prosjektet VIST (Video to Support Excellence in Teaching) søker forskningsassistenter som kan jobbe med datainnhenting etter behov i tidsrommet mandag-fredag innen ordinær skoletid. Vi søker lektorstudenter som er interessert i klasseromsforskning, og som er grundige, nøyaktige og pålitelige, initiativrike og har evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre.

Arbeidet vil innebære at du skal filme lærere (på ungdomsskoler og videregående skoler) som har undervisning i norsk og matematikk. Dette er en spennende og fleksibel deltidsjobb der du får verdifull erfaring med datainnhenting, og du får besøkt mange klasserom og sett mye undervisning som kan være relevant for deg som kommende lærer.

Hvor mye filming du skal gjøre og når du kan jobbe, er du med på å bestemme selv, og vi tar hensyn til at du er lektorstudent og har undervisning og praksisperioder.

Mer informasjon om prosjektet VIST: www.ils.uio.no/vist

Dersom du er interessert, kan du sende en kort søknad der du sier litt om hvem du er og hvorfor du har lyst på denne stillingen, samt CV med referanser, til astrid.lysne@ils.uio.no.

Søknadsfrist: snarest

Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte Astrid Lysne på mail eller telefon: astrid.lysne@ils.uio.no, tlf. 98663563

Publisert 30. jan. 2020 15:56 - Sist endret 30. jan. 2020 16:09