Kunskapspolitik med mänskligt ansikte – är det möjligt? Sverker Sörlin holder årets Helga Engh forelesning

Det utdanningsvitenskapelig fakultet ønsker å være en aktiv bidragsyter og god dialogpartner ved utformingen av en kunnskapsbasert utdanningspolitikk. Denne utfordringen løftes frem i årets Helga Eng-forelesning.

Foto: Privat

Professor Sverker Sörlin har på InterMedias oppfordring tatt utfordringen og vil i årets Helga Eng-forelesning ta for seg temaet ”Kunskapspolitik med mänskligt ansikte – är det möjligt?”

Professor Sörlin forteller at han gleder seg, ikke minst fordi han da kan møte publikum både med stemme, ansikt og nærvær. For som han pleier å si: Kunnskap har kropp!

Professor Sörlin (Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm) er kjent fra både Sverige og Norge som en bredt orientert forsker og samfunnsdebattant. Han har lange forskningsopphold fra både Berkeley, Cambridge og Oslo. Som samfunnsengasjert forsker har han også vært en aktiv kritiker, først og fremst i Dagens Nyheter, vitenskapelig rådgiver, foreleser og debattant og kommentator i ulike medier.

Fakultetet inviterer alle tilhørere til en uformell mottakelse umiddelbart etter forelesningen, i fakultetets foaje.

Deltakelse på forelesningen er åpen for alle: Hjertelig velkommen!

Publisert 8. des. 2011 10:22 - Sist endret 6. sep. 2016 13:54