Aktuelle saker 2010

Publisert 20. des. 2010 14:25

Førsteamanuensis Christian Beck står bak en akademisk nyskapning når han lanserer det han kaller for en "maktkritisk tankesmie på grensen mellom undersøkende journalistikk og kritisk samfunnsforskning" i samarbeid med student og skribent Toby Haugen.

Publisert 31. okt. 2010 13:53

InterMedia samarbeider med NRK Kunnskapskanalen, Kulturådet og andre institusjoner for å sikre tidligere tiders videoopptak og andre elektroniske medier en plass i framtida.

Publisert 26. okt. 2010 12:39

Den 1. januar gikk professor Sten Ludvigsen av som senterleder ved InterMedia etter fem år i en krevende rolle. Sten er en internasjonal profil innenfor digital læring og har et stort kontaktnett som har vært svært viktig i UV-fakultetets internasjonaliseringsarbeid.

Publisert 26. okt. 2010 12:35

– Ved InterMedia kommer jeg faglig til kjernen i mine forskningsinteresser. Jeg har jobbet med medieteknologi siden 1984, forteller Per Hetland. Med seg til InterMedia har han også en lang erfaring i kunnskapsledelse.

Publisert 20. okt. 2010 14:15

Universitetet i Oslo er med i et unikt samarbeid om forskningsformidling som har sendeflate på NRK. Og nå er NRK interessert i å utvide samarbeidet.