Undervisningsprisen 2011 - Nøkkelen til suksess

Årets pris for fremragende undervisning ved det Utdanningsvitenskapelige fakultet gikk til Finn Hjardemaal.

Finn Hjardemaal - vinner av undervisningsprisen 2011. Foto: Pedagogisk forskningsinstitutt

Studentenes egen pris

"Det utdanningsvitenskapelige fakultetets pris for fremragende undervisning" påskjønner særlig god pedagogisk virksomhet ved UV-fakultetet. Når kandidatene vurderes ser man på faglig engasjement, fokus på studentene, tilrettelegging for læring og evne til nyskapning, med mer. Det er studentene selv som nominerer og stemmer frem vinneren.

And the winner is

Superlativene var mange, og det er liten tvil om at UV- studentene har funnet frem til en de mener er en verdig vinner.

• Unik formidlingsevne.
  • Dyktig til å formidle tungt fagstoff på en tilgjengelig måte.
  • Inspirerende.
  • Smilende og imøtekommende.
  • Han engasjerer og har en lett og fin tone i sine forelesninger.
  • Høyt faglig nivå.
  • Høyt læringstrykk.
  • Svært godt strukturert fremlegging.
  • Godt forberedt.
  • Gode eksempler.
  • Tavlebruk gjør at tempoet blir naturlig i takt med studenters tankevirksomhet og notering.
  • En svært god og sprudlene foreleser som bl.a. klarer å engasjere og lære studentene statistikk fra kl 16 til kl 19 en torsdagskveld. Det er det ikke alle som hadde klart!
  • Finn får meg til å grue meg til høstens metode- og statistikkundervisning er over, og det er ikke fordi jeg synes fagene er morsomme, men fordi Finn er en fantastisk foreleser og pedagog!

Pedagogisk forskningsinstitutt gratulerer Finn Hjardemaal med en velfortjent pris!

Se hva Hjardemaal sier om egen undervisning

Publisert 19. des. 2011 11:37 - Sist endret 16. okt. 2020 16:50