Ahlström- prisen 2013 til Hansjörg Hohr

Professor i pedagogisk filosofi ved Pedagogisk forskningsinstitutt og InterMedia, Hansjörg Hohr, er tildelt Ahlström- prisen 2013 for sin fremragende artikkel "Aesthetic quality in scientific experience. The problem of reference in John Dewey`s aesthetics".

colourbox.no

Ahlström- prisen

Hansjörg Hohr- vinner av Ahlstöm prisen 2013. Foto: Pedagogisk forskningsinstitutt og InterMedia

Ahlström prisen deles ut annethvert år for beste artikkel i Nordic Studies in Education, tidligere Nordisk Pedagogik.

Prisen ble overrakt under Nordisk forening for pedagogisk forskning (NFPF)`s årskonferanse på Island.

"Aesthetic quality in scientific experience. The problem of reference in John Dewey`s aesthetics" får prisen som beste artikkel i årgangene 2011 og 2012.

Pedagogisk forskningsinstitutt og InterMedia gratulerer Hansjörg Hohr med en velfortjent pris.

Artikkelen er på trykk i Nordic Studies in Education, 2012, nr. 3- 4, s. 196- 208.

Av Ulf Grefsgård
Publisert 21. mars 2013 16:53 - Sist endret 25. mars 2013 15:13