"Åpen dag" en fulltreffer

UV-fakultetets innsats på "åpen dag" slo an blant elever fra videregående skole.

Forsmak på universitetslivet

Universitetet i Oslo arrangerer hvert år "Åpen dag" for elever i videregående skole og andre interesserte. Her får de fremmøtte et lite innblikk i hva Universitetet har å tilby. Alle fakultet bidrar med miniforelesninger, informasjonsmøter, kulturelle innlegg, mm.

Starten på en ny mobil-app

EngageLab ved Pedagogisk forskningsinstitutt og InterMedia utvikler en iPhone app innenfor læring og digital teknologi.

"Mappa" som appen heter, lar deg dele og se andres opplevelser gjennom bilder tatt der man befinner seg geografisk, vist i et kart.

De som ønsket det fikk prøve ut appen og komme med tilbakemeldinger på hva som fungerte og hva en slik app kan brukes til i skolen og utenfor. Utprøverne ble også med i trekningen av et iTunes gavekort.

Svært fornøyd

Kine Fauske Bye fra Pedagogisk forskningsinstitutt og InterMedia, og medlem av "Åpen dag" gruppa ved fakultetet, er kjempefornøyd med arrangemenentet.

- Det var godt med folk på plassen utenfor Helga Engs hus og det var særdeles god stemning hele dagen, særlig i pølseteltet, der det gikk med mange hundre pølser til sultne besøkende.

Publisert 20. mars 2013 16:13 - Sist endret 15. mars 2016 13:20