Forskningstorget i Oslo 2018 - Besøk oss på Universitetsplasssen

Temaet for Forskningstorget 2018 er "oppvekst". Institutt for pedagogikk samarbeider med Realfagsbiblioteket ved UiO, og stiller i år med med to boder der barn og ungdoms skaperevne står i sentrum.

Forskningstorget på Universitetsplassen er et av årets høydepunkter for mange barn og voksne. Foto: Forskningstorget 2018

Bygg og lær

Forskningstorget i Oslo går av stabelen 21.- 22. september, på Universitetsplassen.

På standen vår i år kan du skape kunst og bygge en by av resirkulerte materialer, du kan lære om betydningen av kreativ skaping, og du kan spille musikk på bananer og epler, lage lysende armbånd og lage din egen hjemmekino til mobiltelefonen.

Skaperverksteder, eller "Makerspaces" som de heter på engelsk, er nye rom for kreativ læring og problemløsning i hele utdanningsløpet fra barn i barnehagen til studenter ved universitetet. Skaperverksteder gjør læring mer morsom, engasjerende og relevant og kan vise oss veien mot framtidas utdanning.

Kontakt

Er det noe du lurer på noe i forbindelse med bidragene våre på Forskningstorget, er det bare å kontakte prosjektleder Hans Christian Arnseth.

Av Ulf Grefsgård
Publisert 7. sep. 2018 16:55 - Sist endret 25. sep. 2018 18:02