Bilde av professor
Publisert 12. apr. 2019 15:57

Det var med stor sorg vi fikk beskjed om at professor emeritus Jon Lauglo brått var gått bort den 17. mars i en alder av 76 år.

Miniatyrmodeller av mennesker på datakretskort
Publisert 25. mars 2019 15:29

– En mastergrad i pedagogikk, studieretning «Kommunikasjon, design og læring (KDL)» kan fort vekk være nøkkelen til en trygg og interessant jobb i et felt som har kommet for å bli.

Mann som veileder gutt
Publisert 12. mars 2019 15:48

Mastergradsstudiet i pedagogisk psykologi ved institutt for pedagogikk betyr faglige utfordringer og gode jobbmuligheter. Legg til en stor dose samfunnsnytte, og utdanningsvalget burde være enkelt.

Grønne glasslamper på lesesal
Publisert 20. feb. 2019 17:23

Kan pedagogikken gjøre verden til et bedre sted? Den splitter nye mastergradsretningen i pedagogikk, "Utdanning, danning og oppvekst (UDO)", vil få studentene til å tenke annerledes og nytt om pedagogiske spørsmål.

Publisert 7. feb. 2019 10:18

Ønsker du å studere mennesket i organisasjonen og samtidig ha gode muligheter for å få deg relevant jobb etter studiet? Da er den nye studieretningen "Kunnskapsutvikling og læring i arbeidslivet" (KULA) på masteren i pedagogikk stedet å være.

Publisert 5. feb. 2019 16:10

Nordens gode plassering på de fleste samfunnsstatistikker har ført til en økende interesse for hvordan vi organiserer samfunnene. Nå skal de nordiske utdanningssystemene under lupen.

Publisert 4. feb. 2019 15:45

Professor Arne Lervåg har sittet i det regjeringsoppnevnte utvalget som har sett på kjønnsforskjeller i skoleprestasjoner og utdanningsløp. Utvalget leverte utredningen 1. februar.