Informasjonsmøte om masteroppgaven

Har du spørsmål tilknyttet masteroppgaven? Delta for å vite mer om våre forskningsseminar, vitenskapsbutikken, veiledertildeling, med mer..!

Foto: Colourbox

Agenda for informasjonsmøtet

På møtet vil vi gå gjennom en del praktisk informasjon i tilknytning til masteroppgaven. Viktig informasjon om prosjektbeskrivelsen, veiledertildeling og ulike frister vil bli gjennomgått. I tillegg skal forskergruppene ved Pedagogisk forskningsinstitutt samt noen andre aktører presentere seg. Dette faglige mangfoldet tilbyr deg en rekke ulike måter å knytte masteroppgaven din mot en større gruppe, prosjekt, eller lignende. Det er en gyllen mulighet for studenter å bli kjent med fagmiljøene og se om det er noen som forsker innenfor akkurat ditt interessefelt.

Se forøvrig nettsiden for forskningsseminarene og masteroppgaven.

Publisert 18. aug. 2011 23:14 - Sist endret 24. aug. 2011 14:27