Informasjonsmøte om utveksling for pedagogikkstudenter høsten 2023

Kan du tenke deg et semester en annen plass enn Blindern? Kom på informasjonsmøte om utvekslingsmuligheter som IPED-student!

Bildet kan inneholde: smil, jeans, bukse, frisyre, blå.

Foto: Naassom Azevedo/Unsplash

Dette informasjonsmøtet er for deg som enten har bestemt deg for å reise på utveksling høsten 2023, vil reise ved et senere tidspunkt eller er nysgjerrig på dine utvekslingsmuligheter.

Møteplan

Sammen med utdanningsleder ved IPED, Anne Line Wittek, vil vi presentere utvekslingsmuligheter for IPED-studenter og svare på spørsmål dere måtte ha.

Dere vil også få anledning til å høre en utvekslingsambassadør, snakke om sin egen erfaring med utveksling.

Den siste timen setter vi av til eventuelle spørsmål.

Møtet er tett opptil søknadsfristen som er 15. februar, og vi hjelper dere gjerne på veien! Dere kan også ta kontakt med oss på e-post: uv-iped-studiesaker@rt.uio.no

Som bachelorstudent ved IPED kan du lese mer om dine utvekslingsmuligheter her, og masterstudenter her. På fellessiden til UiO om utveksling, finner du praktiske opplysninger om alt fra destinasjoner, søknadprosess og stipend.

Gjennom UiOs utvekslingsambassadører kan du lese eller komme i kontakt med studenter som har vært eller er på utveksling.

Møtet blir holdt både fysisk på rom 232, og digitalt på Zoom.

Publisert 16. aug. 2022 12:13 - Sist endret 5. des. 2022 14:39