Tidligere

Bildet kan inneholde: kinn, leppe, smil, øyenbryn, øyevipper.
Tid og sted: 4. mars 2022 12:00, Aud 1, Helga Engs Hus

Master Stine Solberg ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "Supporting Teachers in Their Work with Shy Students. A multi-method study of how schools and school leadership teams support teachers’ work with children who are perceived as shy" for graden Philosophiae doctor.

Bildet kan inneholde: person, panne, smil, hud, leppe.
Tid og sted: 27. jan. 2022 13:00, Aud. 2 Helga Engs Hus

Cand.paed. May-Britt Monsrud ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "One size does not fit all" En studie av språkferdigheter blant flerspråklige barn og unge" for graden Philosophiae doctor.

Bildet kan inneholde: panne, briller, synsomsorg, kjole skjorte, erme.
Tid og sted: 20. jan. 2022 09:00, Zoom

Master Sangwon Yoon ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "Evaluating Psychometric Properties of Parent- or Caregiver-Report Instruments on Child Maltreatment Systematic Reviews Using the COSMIN Methodology." for graden Philosophiae Doctor.