Pris for fremragende undervisning 2009

UV fakultetet etablerte en pris for fremragende undervisning ved fakultetet høsten 2009, og vinneren er nå klar!

Foto: UV, UiO

Den årlige Undervisningsprisen skal gis til den av fakultetets ansatte som velges av en komite bestående av studenter etter nominasjoner fra alle interesserte studenter. Prisen har blitt etablert med egne statutter. For årets pris som er den første i rekken mottok komiteen hele 27 nominasjoner.

Komiteen valgte etter næye overveielse Professor Peter Maassen som vinner av UV-fakultetets pris for fremragende undervisning for 2009.

Vi takker Peter for innsatsen, og gratulerer med premien på 20.000 kroner og et grafisk trykk av Arne Nøst som et varig minne. Tidspunkt for den medfølgende prisforelesningen vil bli annonsert i nær fremtid.

Publisert 27. okt. 2010 10:35 - Sist endra 27. jan. 2016 14:27