Publisert 2. nov. 2016 13:09

I starten av november vil fakultetets studenter og ansatte bidra ytterligere til et mer miljøvennlig universitet. Da vil en utvidelse av kildesortering-ordningen bli innført i Helga Engs hus.

Publisert 30. aug. 2016 18:06

Helen Gunter som er professor 2 ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet fikk pris for fremragende innsats i arbeidet for å utvikle skole- og utdanningsledelse som forsknings- og utdanningsfelt under den årlige konferansen til British Educational Leadership Management and Administration Society (BELMAS).

Publisert 26. apr. 2016 22:35

Fredag 22. april 2016 ble en historisk dag for Det utdanningsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo. Selv om Institutt for lærerutdanning og skoleforskning har gjennomført digital eksamen på praktisk-pedagogisk utdanning, for flere hundre studenter, siden 2012, var dette dagen vi hadde ventet på. Fakultetet skulle ha ansvaret for å arrangere og overvåke gjennomføringen av skoleeksamen på eksamensløsningen Inspera.

Publisert 14. apr. 2016 16:48

Hvem går til topps i Morgenbladets kåring om å bli landets beste formidler? Det utdanningsvitenskapelige fakultet har flere forelesere som er nominert.

Publisert 25. jan. 2016 15:08

Forskningsrådet arrangerte i midten av januar en uke med Idelab hvor tema var «byer som virker». Tre UiO-forskere er med på de finansierte prosjektene hvor totalt budsjett er nærmere 30 millioner kroner.