Velkommen til IT-tjenestens nye lokaler

IT-seksjonen ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet har fått nye lokaler med egen ekspedisjon.

IT-tjenesten, her representert ved overingeniør Gulbrand Rosenberg, ingeniør Øyvind Egede-Nissen og IT-leder Åge Vatnøy.

Mer synlig

I januar har IT-tjenesten flyttet inn i andre etasje i Helga Engs hus i godt synlige lokaler.

IT-leder for Det utdanningsvitenskapelige fakultet, Åge Vatnøy. Foto: UV-fakultetet

– Vi håper med denne flyttingen at IT-tjenesten nå blir mer synlig og ikke minst tilgjengelig både for studenter og ansatte, sa IT-leder Åge Vatnøy.

– Vi håper også at vi vil bli oppfattet mer profesjonell og servicevennlige når vi nå har fått en egen ekspedisjon for mottak av henvendelser.

– Ikke bare har de faste medarbeiderne i seksjonen byttet kontor. Vi er også samlokalisert med våre eminente studentmedarbeidere, som har sittet alene på PC-stuen og ytt service derfra, fortsetter Vatnøy.

Se også: IT-seksjonens egen nettside

Etterlengtet

Fakultetsdirektør Bård Kjos sa også noen ord, og fremhevet at han forstod at nye lokaler var etterlengtet.

– Vi er fornøyd med at IT-seksjonen har blitt mer synlig og gleder oss nå sammen med dere, sa Kjos.

Åpningstider

Åpningstidene er fra kl. 08.00 – 16.00 alle hverdager, og tanken er at noen alltid skal være tilgjengelig i ekspedisjonen.

Fra feiringen av nye IT-lokaler. Foto: UV-fakultetet

Den primære kontaktmåten er å sende e-post til it-hjelp@uv.uio.no . Er det noe som haster eller du ønsker å drøfte løsninger med oss, ta gjerne personlig kontakt.

Feiring

Fredag ettermiddag ble innflyttingen i de nye lokalene feiret av både ansatte og studenter som kom innom for en kakebit, kaffe og brus.

Les også: Mer om flyttingen til nye lokaler

Publisert 22. jan. 2016 15:45 - Sist endret 22. jan. 2016 15:51