Sten Ludvigsen utnevnt til æresdoktor ved universitetet i Gøteborg

Professor Sten Ludvigsen, dekan ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet, utnevnes til æresdoktor for 2018 for sin betydelige innsats for Utbildningsvetenskapliga fakulteten ved universitetet i Gøteborg.

Portrettfoto

Foto: Shane Colvin

I begrunnelsen pekes det på at Ludvigsen i hele sin karriere har samarbeidet med Utbildningsvetenskapliga fakulteten ved universitetet i Gøteborg, der han blant annet har han inngått i ledergruppen for Linnécentret för lärande och medier (LinCS), og deltatt i kursaktiviteter, seminarer og forskningsprosjekter. I uttalelsen heter det videre at han har et stort internasjonalt nettverk hvor han ved flere anledninger også har inkludert forskere og doktoranter ved universitetet i Gøteborg i  forskningsaktiviteter.

Universitetet i Gøteborg berømmer professor Sten Ludvigsen for hans mangeårige arbeid med digitale redskap som forandrer vilkår for klasseromsaktiviteter.

Den formelle kreeringen vil finne sted under en høytidelighet i oktober.

Les om utnevnelsen hos Göteborgs universitet

Publisert 24. mai 2018 10:19 - Sist endret 24. mai 2018 13:24