Bildet kan inneholde: belysning, glødelampe, elektrisitet, lys, lyspære.
Publisert 21. des. 2020 16:20

Tre av UVs studenter vil motta støtte til sine innovasjonsprosjekter. I tillegg til økonomisk støtte får de bistand fra EngageLab til design, interaksjonsdesign og konseptutvikling. Alle prosjektene har kreative løsninger på hvordan læringssituasjoner kan endres. Gratulerer til Tony Tan (CEMO), Jayeong Song (CEMO) og Fredrik Brarud (ISP).

Bildet kan inneholde: samtale, barn, begivenhet, rom, teknologi.
Publisert 6. okt. 2020 09:29

I høst startet norske elever med nye læreplaner. Nå er den første rapporten fra forskningsprosjektet Evaluering av fagfornyelsen (EVA2020) publisert.

Bildet kan inneholde: hvit, mennesker, ungdom, kul, moro.
Publisert 14. aug. 2020 13:07

Selv om årets studiestart er preget av korona er mye likevel som før. De nye studentene er fortsatt nervøse, spente og glade i det fadderuken begynner.

Stipendiat Ole Andreas Kvamme (foto: Shane Colvin/ UV)
Publisert 29. apr. 2020 15:33

I disse dager gjøres mye digitalt –også doktorgradsprøver. Teknikken må være på plass, men minst like viktig er det å bevare åpenheten og den høytidelige stemningen.

portrett av begge dekaner
Publisert 20. mars 2020 15:54

"Det som særpreger digitale ressurser til undervisning, er at de kan gjenbrukes og deles mellom mange kolleger. Undervisning kan dermed bli bedre koordinert, og vi kan skape god progresjon i studentenes læring."