Forsker grand prix 2016 ved UV

Velkommen til et inspirerende arrangement, der fagentusiasme skal formidles på en ny og utradisjonell måte!

Syv vitenskapelig ansatte fra Det utdanningsvitenskapelige fakultet har fått i oppgave å presentere et selvvalgt tema som omhandler forskningen sin. På bare fire minutter skal de overbevise publikum i salen om at forskning er inspirerende og spennende.

• Professor Monica Melby-Lervåg - Kan hjernetrening gjøre deg smartere?
  • Professor Erik Knain - Illustrasjoner i naturfag: veien til god læring
  • Postdoktor Joke Ingrid Dewilde - Bollywood i skolen
  • Førsteamanuensis Øystein Gilje - Hvorfor smiler alltid elevene foran skjermen?
  • Førsteamanuensis Anett Kaale - Barnet har autisme. Hva gjør vi?
  • Postdoktor Stefan Schauber - "Hvor sikre er dere på at jeg virkelig fortjente å stryke?"
  • Førsteamanuensis Ingvill Rasmussen - Hjelp - læreren ber meg snakke høyt om noe jeg ikke kan

Det vil ikke kåres en egen vinner, og alle som deltar vil få heder og ære som takk for innsatsen.

Forsker grand prix inngår som en del av UV-dagen, som er en dag der vi skal skape ekstra mye liv og røre på Helga Engs hus.

Konferansierer for arrangementet er forskningsdekan Ona Bø Wie.

Dette er andre gang Det utdanningsvitenskapelige fakultet arrangerer en slik konkurranse. Vi håper at studenter og ansatte vil ta med seg venner og kolleger og heie frem alle de sporty deltagerne.

Velkommen til et av årets mest spennende arrangementer!

Publisert 7. juni 2016 13:59 - Sist endret 4. juli 2016 08:15